• Login:

Welcome to the XBMC HUB FORUMS.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

UPDATE YOUR SPORTSDEVIL ADDON!

Page 1 of 30 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 292
  1. #1
    Retired Team XBMCHUB.COM Moderator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Somewhere In This Crazy World
    Posts
    8,934
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 15 Posts

    PRIMEWIRE.AG is DOWN...

    THIS GUIDE IS EDITED as of Friday at 5:24 ET

    You now need to revert to Primewire.ag

    DO NOT MESS WITH DOMAINS YOU HEAR MENTIONED FROM RANDOM USERS... IF IT ISNT CONFIRMED BY OUR TEAM... OR THEIR OFFICIAL TWITTER... DO NOT TRUST IT

    IF YOU ARE USING 1CHANNEL ADDON version 2.0.2

    • Enter the 1Channel addon
    • Bring up the ADDON SETTINGS (via the context menu)
    • Navigate to the right until you see the tab titled "Miscellaneous"
    • Here you will see a url that reads "http://www.letmewatchthis.ch"
    • Tap up/down, ON THE ARROWS TO THE RIGHT, until the URL reads "primewire.ag"
    • Restart XBMC
    • Profit




    Are you having issues with being redirected?

    A little investigating by our very own MJ71:

    Quote Originally Posted by mj71 View Post
    Reasons why people are having redirect problems and getting different sites.....

    From the primewire dev team "3Dev_Team: This is just DNS flipping back and forth for some providers. It should resolve itself in a few hours( Not hacked its a DNS issue, keep trying, it will be sorted in a few hours"

    Once you are up and running... if you get sceipt errors... NOT DOMAIN ERRORS - Shared by: TheWallmartPimp

    1. Uninstall the 1Channel add on
    2. Go to Settings, then File Manager
    3. Go to Profile Directory
    4. Go to addon_data
    5. Delete the plugin.video.1channel
    6. Install the 1Channel add on
    7. Enjoy 1Channel

    If you are on a MOBILE device, or simply CANNOT access the correct TAB in the addon settings... simply change your skin within XBMC to PM3 or TRANSPARENCY.

    1. Go to SETTINGS
    2. Go to ADVANCED
    3. Go to SKINS
    4. Click in SKINS
    5. Select Get More
    6. Click on the SKIN you want to add/swap tp
    7. It will begin downloading... when finished you are asked if you want to switch to the newly downloaded skin.
    8.) Say yes

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    46
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ty ty ty ty ty

  3. #3
    Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    DUBLIN IRELAND
    Posts
    80
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    tahnks a mill
    atv2

    sumvision nano slim+

    htpc

  4. #4
    Retired Team XBMCHUB.COM Moderator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Somewhere In This Crazy World
    Posts
    8,934
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 15 Posts

    Fix

    So if you have not seen it already in other threads.... it ends up that the fix is quite simple.

    IF YOU ARE USING 1CHANNEL ADDON version 2.0.2
    • Enter the 1Channel addon
    • Bring up the ADDON SETTINGS (via the context menu)
    • Navigate to the right until you see the tab titled "Miscellaneous"
    • Here you will see a url that reads "http://www.primewire.ag"
    • Tap up/down, ON THE ARROWS TO THE RIGHT, until the URL reads "letmewatchthis.ch"
    • Restart XBMC
    • Profit

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    The Netherlands
    Posts
    140
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Re: PRIMEWIRE.AG is DOWN...

    Thank you very much, 1channel is still number 1 for tv show.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Mass, US
    Posts
    424
    Thanks
    26
    Thanked 13 Times in 13 Posts
    Quote Originally Posted by umOuch View Post
    So if you have not seen it already in other threads.... it ends up that the fix is quite simple.

    IF YOU ARE USING 1CHANNEL ADDON version 2.0.2
    • Enter the 1Channel addon
    • Bring up the ADDON SETTINGS (via the context menu)
    • Navigate to the right until you see the tab titled "Miscellaneous"
    • Here you will see a url that reads "http://www.primewire.ag"
    • Tap up/down, ON THE ARROWS TO THE RIGHT, until the URL reads "letmewatchthis.ch"
    • Restart XBMC
    • Profit

    Thanks UmOuch, well done THX again

    I tell everyone to use this site for any and all problems and there it is

    YOU solve another

    Can't say thanks enough bro

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    870
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Great video umOuch, cannot believe how quickly this issue was sorted out. Bstrdsmkr did a great job anticipating this and allowing for such an easy fix.
    Last edited by Panda Monium; 08-14-2013 at 07:58 PM.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    For some reason i wasn't getting the miscellaneous tab using re touched, so i switched to the pm3 skin and it appeared

    Works great now
    Last edited by kywildcat; 08-14-2013 at 08:05 PM.

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks umOuch!

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    895
    Thanks
    66
    Thanked 71 Times in 39 Posts
    Switching to letmewatchthis.ch allows me to get links again, but they all error.
    Here is a log, so confused : http://xbmclogs.com/show.php?id=45284
    XBMC has not been my friend lately.

 

 
Page 1 of 30 12311 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •