• Login:

Welcome to the XBMC HUB FORUMS.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

UPDATE YOUR SPORTSDEVIL ADDON!

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help with my Gbox Midnight

    Hi, I need help.
    I turn my gbox on and gets stuck on the android logo and then nothing happens (black screen).

    I tried to "wipe data/ factory reset" using pin on the AV slot and if does boot into XBMC but after that nothing happen (black screen).

    Any help will be greatly appreciated.

    Thanks

    Ed

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    152
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    http://matricom.net/how-to-recover-y...t-on-midnight/

    have a look at the matricom site and download the file to reflash your box.
    you will need a 4gb sd card

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by neeno77 View Post
    http://matricom.net/how-to-recover-y...t-on-midnight/

    have a look at the matricom site and download the file to reflash your box.
    you will need a 4gb sd card
    Thanks neeno77,

    I tried but when I flash from image to SD card I only have one file (.imgc) not 4 files like the instructions said.

    Also I have version 2.2, What are the steps I need to skip?

    Thanks again for your help.

    Regards,

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    gbox forum will help u on this
    Quote Originally Posted by velazedv View Post
    Thanks neeno77,

    I tried but when I flash from image to SD card I only have one file (.imgc) not 4 files like the instructions said.

    Also I have version 2.2, What are the steps I need to skip?

    Thanks again for your help.

    Regards,

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    152
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the site crashed a while back and all the files arent back up yet.
    i had to flash my box a couple of weeks ago to put android back on and used this link

    http://205.196.123.125/c4bjovixb4cg/...RY-SD-CARD.zip

    check the site, you will find plenty of gbox help there

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by neeno77 View Post
    the site crashed a while back and all the files arent back up yet.
    i had to flash my box a couple of weeks ago to put android back on and used this link

    http://205.196.123.125/c4bjovixb4cg/...RY-SD-CARD.zip

    check the site, you will find plenty of gbox help there
    Thanks again neeno77,

    But I dont know if I am doing something wrong. When I downloaded from the site you told me, I have one zip file MIDNIGHT-RECOVERY-SD-CARD.zip, when I unzipped I got one file MIDNIGHT-RECOVERY-SD-CARD.img. When I use HDDRawCopy1.02Portable.exe to flash the SD card I ended with one file.

    Where I can get the other 3 files, because according to the instructions after I flashed the sd card I should have 4 files.

    Maybe I am doing something wrong using the HDD Raw Copy tool.

    Please I need the 4 files in order to fix my box.............Helpppppp

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks for the info!

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    496
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    This happend to me yesterday I was gutted thought It bricked it self the way I fixes it was to hold the reset button in the AV hole then insert power cable while still holding the button ad keep hold of it until ye reset screen comes up (about 10 seconds) then release button an scroll down to system reset, reset mine in about 2 minutes once its done scroll back upto system reboot. System should now load without any problems

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •