• Login:

Welcome to the XBMC HUB FORUMS.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

UPDATE YOUR SPORTSDEVIL ADDON!

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Keep receiving none type object has no attribute group message

    I have the most updated version of icefilms loaded onto my atv2 and keep getting 'none type' object has no attribute 'group' when i click all links other than movreel links....the movreel links function as they should, but no other links work. Has anyone experienced this issue?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Go to navi-x plays well no message at all. I am done with icefilms.

  3. #3
    Retired Team XBMCHUB.COM Moderator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Somewhere In This Crazy World
    Posts
    8,999
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Keep receiving none type object has no attribute group message

    Quote Originally Posted by Thakoer View Post
    Go to navi-x plays well no message at all. I am done with icefilms.
    Well that doesn't help anyone at all.

    I would encourage you to offer help, or move on until people have attempted to offer help. Everyone err knows that naviX has had, and occasionally has, it's fair share of issues!

    That said, a few points for the original poster...

    Have you verified the same links play via a browser, just to ensure the other links are giving trouble from the source or the ADDONS?

    Can you post a log, check my signature for details....

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Posts
    197
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    That is my
    opinion

    In Every post you only say . It good by me this en That. Sometimes ver childish

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yes it's true. I try on iPad 3 xbmc rc2 frodo and many video addon says failed!
    And on icefilms I receive the above "none type...."
    I don't know what happened but from today I have the same message on my appletv with xbmc Eden.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    543
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    is your libretmp up to date?
    might need a log file to get a better answer from the experts
    btw, icefilm rocks!
    Last edited by bigdogeh; 12-22-2012 at 10:11 AM.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bigdogeh View Post
    is your libretmp up to date?
    might need a log file to get a better answer from the experts
    btw, icefilm rocks!
    How we will update the libretmp????

  8. #8
    Retired Team XBMCHUB.COM Moderator
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Somewhere In This Crazy World
    Posts
    8,999
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Keep receiving none type object has no attribute group message

    Quote Originally Posted by Thakoer View Post
    That is my
    opinion

    In Every post you only say . It good by me this en That. Sometimes ver childish
    You obviously don't read ALL my, posts. As a matter of fact, the only item I have EVER said "it works for me" and I have left it at that, is in regards to the 1channel issues for ATV2 owners. I then, in fact, gave the resolution that worked for me... Followed by, "I cannot guarantee results"... BUT "it worked for me"

    Get the facts... Them talk smack

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    543
    Thanks
    10
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Quote Originally Posted by georgio1979 View Post
    How we will update the libretmp????
    easiest way would be to instal (use fusion) *****'s maintenance program (it's an addon) and instal the file through the addon. he has a specific icon you can click on that will download the latest file.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    100
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by bigdogeh View Post
    easiest way would be to instal (use fusion) *****'s maintenance program (it's an addon) and instal the file through the addon. he has a specific icon you can click on that will download the latest file.
    Thx I will try next time, because I restore and re-jailbreak my atv2

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •