• Login:

Welcome to the XBMC HUB FORUMS.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

UPDATE YOUR SPORTSDEVIL ADDON!

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    manchester nh
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help fixing...freezes on exit!!!

    Please help fixi this issue...i recently installed xbmc/xbmchub frodo on windows 8 and the everytime i try to exit out to windows by pressing the exit button it freezes instantly cursor and all!! the only way to get out of this is to do a hard shutdown of the dsystem is there any solution to this problem or will i have to revert to eden??? thanks for any and all help

  2. #2
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    UK
    Posts
    3,328
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    love the username

    if you have issues just use task manager and kill it instead

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    manchester nh
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    cant use task manager xbmc backs the screen on freezing so whe i go into task manager i am unable to see at all!! i can see the task bar but thats all no other way to exit but to shut down

  4. #4
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    UK
    Posts
    3,328
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need help fixing...freezes on exit!!!

    Can't you just right click in task bar

    Start task manager ?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2012
    Location
    UK
    Posts
    4,539
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    or alt+tab to main desktop, or the death grip ctrl+alt+del

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    The Blue Nowhere
    Posts
    927
    Thanks
    4
    Thanked 47 Times in 35 Posts
    Are you using a different skin to the Confluence one that comes as standard?
    I've had that issue when trying out skins but never generally. If you are using a different skin try switching back to Confluence and see if the problem goes, if not a log and a list of your hardware may help people diagnose the problem.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Canada
    Posts
    1,147
    Thanks
    30
    Thanked 45 Times in 39 Posts
    You might want to downlad CCleaner (free). It could be some registry issues caused by a faulty installation. I would try CCleaner first see if that fixes the problem.

    http://www.piriform.com/ccleaner/download

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •