• Login:

Welcome to the XBMC HUB FORUMS.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

UPDATE YOUR SPORTSDEVIL ADDON!

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    could not play video on link in 1channel

    hi. recently bought my apple tv 2 and jailbroken it. However, having some issue with 1channel. It could not play videos from the sources provided. except for Ted that it managed to load from filenuke. The rest of the video, It will just load and says waiting and no video came out after that.

    The version of the xbmc is 12.2 frodo.

    here is a copy of my log.

    http://xbmclogs.com/show.php?id=37809

    any help will be much appreciated.

    thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Antelope Valley California
    Posts
    245
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I haven't learned much about logs yet but, 1channel is probably the most used by me, I have little or no trouble with this stream.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    sigh. my 1channel just cant seems to stream most of the sources. hopefully can get some help soon. Thanks!

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    could not play video on link in 1channel

    R
    Quote Originally Posted by appletvnewbie View Post
    sigh. my 1channel just cant seems to stream most of the sources. hopefully can get some help soon. Thanks!
    Can you work through this sticky just to make sure everything is upto date and permissions are ok.

    http://www.xbmchub.com/forums/addon-...t-support.html
    Last edited by zer04c; 07-20-2013 at 09:26 AM.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by zer04c View Post
    Can you work through this sticky just to make sure everything is upto date and permissions are ok.

    http://www.xbmchub.com/forums/showthread.php?t=9757
    hi, thanks for the help. but i;m still having the playback failed issue. damn it. this is frustrating.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    could not play video on link in 1channel

    Did you manage to fix the permissions ok ?
    What version of 1channel are you running ?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by zer04c View Post
    Did you manage to fix the permissions ok ?
    What version of 1channel are you running ?
    hi! how do i fix the permission? im quite new to these. using a windows PC.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    could not play video on link in 1channel

    Did you manage to work through the flow diagram ? Where did you get stuck ?

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    my links aren't working. as in those link in 1channel. so which path should i follow in the chart?
    the " are the links in the addon working?" or " Are the XBMC library intergrated links working?"

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    could not play video on link in 1channel

    It's the addon links.
    What version of 1channel are you running ?

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •