Board index   FAQ   Search  
  Login

PLEASE VISIT OUR NEW FORUMS FOR FUTURE POSTING. THIS FORUM REMAINS ONLINE FOR ARCHIVE PURPOSES ONLY.

Board index VIDEO ADD-ONS IceFilms

an error has occurred communicating with icefilms

Icefilms instantly turns your XBMC into a free on-demand media-center.
Stream and download to your library pure .avi scene releases, in DVD and HD720p quality
Browse and search the library of over 77,000 videos

an error has occurred communicating with icefilms

Postby Yojimbo413 » Fri Mar 30, 2012 2:25 am

How can I fix this? All my other video addons are working. It just says "Loading Directory" and its always stuck at like 61% or 89% or 92%. Nothing loads. It just goes to the Seasons page and the episodes page. It won't play the episodes though. Never had this happen to me before. Am I doing something wrong with the settings in XBMC?

Somebody help me!

Thank you.
Yojimbo413
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 30, 2012 2:19 am

Re: an error has occurred communicating with icefilms

Postby Eldorado » Fri Mar 30, 2012 8:59 am

3 posts about the same problem plus creating a new thread?? One is enough

viewtopic.php?f=15&t=116
User avatar
Eldorado
DEV
 
Posts: 816
Joined: Wed Jan 04, 2012 12:15 pm

Re: an error has occurred communicating with icefilms

Postby Yojimbo413 » Fri Mar 30, 2012 6:34 pm

Oh ok. I will go post over there. SOrry if I caused troubles.

http://pastebin.com/R6Ugrs6U

I think that is my debug log. Sorry if it is not the correct one or it is too long.
Yojimbo413
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 30, 2012 2:19 am


Return to IceFilms



Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest