Board index   FAQ   Search  
  Login

PLEASE VISIT OUR NEW FORUMS FOR FUTURE POSTING. THIS FORUM REMAINS ONLINE FOR ARCHIVE PURPOSES ONLY.

Board index VIDEO ADD-ONS IceFilms

icefilms broken?

Icefilms instantly turns your XBMC into a free on-demand media-center.
Stream and download to your library pure .avi scene releases, in DVD and HD720p quality
Browse and search the library of over 77,000 videos

icefilms broken?

Postby jbenmore » Mon Apr 02, 2012 8:19 am

i have installed icefilms along with various other addons. It says 1.1.5 but where the others say enabled it says broken? I tried to uninstall but now it only lets me look at change log? How can I get it to work? Thanks
jbenmore
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:11 am

Re: icefilms broken?

Postby jbenmore » Mon Apr 02, 2012 8:23 am

it says
'add on has been marked as broken in repository dependencies not met. I have new eden 11.0

thanks
jbenmore
 
Posts: 5
Joined: Mon Apr 02, 2012 8:11 am

Re: icefilms broken?

Postby killerweb » Mon Apr 02, 2012 9:08 am

same here
killerweb
 
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2012 9:07 am

Re: icefilms broken?

Postby Eldorado » Mon Apr 02, 2012 3:11 pm

Do a refresh on the repository, you are just missing some dependencies
User avatar
Eldorado
DEV
 
Posts: 816
Joined: Wed Jan 04, 2012 12:15 pm

Re: icefilms broken?

Postby gerrythered » Mon Apr 02, 2012 5:48 pm

Eldorado - sorry if this is a stupid question! How do you refresh the repository in ATV2. I've deleted the repository and re-installed this and still get the broken message?? NEWBIE !!! :?:
gerrythered
 
Posts: 7
Joined: Tue Mar 20, 2012 2:48 pm

Re: icefilms broken?

Postby gerrythered » Mon Apr 02, 2012 6:14 pm

I've found out how to refresh then repository by holding down the menu button on the apple remote whilst on the anarchintosh repo - still getting the broken message on the icefilms addon and error message dependencies not met (any help guys ????)
gerrythered
 
Posts: 7
Joined: Tue Mar 20, 2012 2:48 pm

Re: icefilms broken?

Postby Bstrdsmkr » Mon Apr 02, 2012 6:36 pm

After Force Refreshing, restart and give it a minute to check all the repos. Then check it.
Bstrdsmkr
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1876
Joined: Mon Jan 16, 2012 10:30 pm

Re: icefilms broken?

Postby gerrythered » Mon Apr 02, 2012 7:27 pm

Hi Bstrdsmkr,
I tried doing a refresh and leaving it for a minute with no joy - I eventually did an update via ssh as belowssh -> apt-get update, apt-get upgrade

this worked as I can now update icefilms and the broken message isnt there !!
Thanks again for your help mate = great work as usual.
:D :D :D :D :D :D
gerrythered
 
Posts: 7
Joined: Tue Mar 20, 2012 2:48 pm

Re: icefilms broken?

Postby Ronin » Wed Apr 04, 2012 8:40 am

Hi.

I tried the force refresh and still no good...broken...unfortunately it's for my Win7 client...so I can't do the apt-get update command.

Any ideas?
Ronin
 
Posts: 5
Joined: Thu Jan 26, 2012 10:01 pm

Re: icefilms broken?

Postby Eldorado » Wed Apr 04, 2012 9:03 am

Post a debug log and make sure you are on XBMC Eden
User avatar
Eldorado
DEV
 
Posts: 816
Joined: Wed Jan 04, 2012 12:15 pm

Next

Return to IceFilms



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests