Board index   FAQ   Search  
  Login

PLEASE VISIT OUR NEW FORUMS FOR FUTURE POSTING. THIS FORUM REMAINS ONLINE FOR ARCHIVE PURPOSES ONLY.

Board index 1Channel.ch

Making the XBMC subtitles addon work for version 0.1.4

Yet another new add-on with many great links, and full libraries. This is a great plugin and worth looking into.

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby vajcs85 » Sun Feb 05, 2012 7:29 pm

I learn fast, and google is a good friend :D
Thanks but I did save it 1st and than edited it.
I was looking for it in the repository.bstrdsmkr folder, not the plugin.
Noob mistake, but I won't make it again.
vajcs85
 
Posts: 13
Joined: Sat Feb 04, 2012 8:34 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby tuxen » Sun Feb 05, 2012 8:10 pm

Ahh. Was just trying to help because you never know. What you wrote can happen to anyone learning new stuff and I can see that you have the right attitude towards learning. :)
tuxen
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 05, 2012 12:25 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby tuxen » Sun Feb 05, 2012 8:13 pm

I have tried it to and can also confirm that it works really well. So I just wanted to say a quick thanks to mr_blobby for the intermediate fix on behalf of those who can't wait..
tuxen
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 05, 2012 12:25 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby vajcs85 » Sun Feb 05, 2012 9:48 pm

No hard feelings.
I know you were just trying to help.
thanks.

Ps: It does work, just did it :)
vajcs85
 
Posts: 13
Joined: Sat Feb 04, 2012 8:34 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby misa » Mon Feb 06, 2012 3:57 am

This is working here also.....many thanks.
misa
 
Posts: 57
Joined: Thu Jan 26, 2012 11:51 am
Location: Amsterdam - The Netherlands

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby denisb » Wed Feb 08, 2012 2:52 pm

I´m haveing a problem with this on "House MD".
denisb
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 08, 2012 2:44 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby Bstrdsmkr » Wed Feb 08, 2012 2:59 pm

denisb wrote:I´m haveing a problem with this on "House MD".


House is a weird on because some sources list it as House, others as House MD, others as House M.D.

It's doing a lot to try to find a usable name, but at the end of the day it can only do so much = \
Bstrdsmkr
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1876
Joined: Mon Jan 16, 2012 10:30 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby tuxen » Wed Feb 08, 2012 3:31 pm

You can always turn on manual search and the option will be available even filling some info into the field.
tuxen
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 05, 2012 12:25 pm

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby voguemaster » Tue Feb 21, 2012 5:54 am

tuxen wrote:You can always turn on manual search and the option will be available even filling some info into the field.


Hi all,

About the manual search - I noticed I have to use it sometimes (mainly with TV shows, movies have better success rates of finding subtitles). I know about the change with the info_labels that will help XBMC subtitles find the correct subtitles but for those who still need to enter a manual search there's a slight problem.

I noticed that when I open the search box (I'm using ATV 2) it already contains lots of random characters. It looks like a hash value or something. Its very tedious to delete them all every time I want to make a search.

Has anyone experienced this ?


Other than that - thanks for all the great work you guys are doing! The plugin is awesome. Fast, responsive, videos work and all. Can't wait for 0.1.5 !
voguemaster
 
Posts: 7
Joined: Tue Feb 21, 2012 5:39 am

Re: Making the XBMC subtitles addon work (by adding infolabe

Postby Bstrdsmkr » Tue Feb 21, 2012 12:51 pm

Sounds like it's searching by hash. There should be an option to search by hash in the subtitle addon settings. Try disabling that ans see if that makes it better
Bstrdsmkr
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1876
Joined: Mon Jan 16, 2012 10:30 pm

PreviousNext

Return to 1Channel.ch



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest