Board index   FAQ   Search  
  Login

PLEASE VISIT OUR NEW FORUMS FOR FUTURE POSTING. THIS FORUM REMAINS ONLINE FOR ARCHIVE PURPOSES ONLY.

Board index 1Channel.ch

"Script failed!" when starting 1Channel.

Yet another new add-on with many great links, and full libraries. This is a great plugin and worth looking into.

"Script failed!" when starting 1Channel.

Postby usk78dk » Wed Feb 08, 2012 1:31 am

I have tried to install the 0.1.4 add-on. When I try to start it I get an error;

"Error - Script failed! : plugin.video.1channel"

I have tried to follow the 8 steps and rebooted the XBMC, but nothing changes.
usk78dk
 
Posts: 30
Joined: Mon Feb 06, 2012 7:52 am

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby usk78dk » Mon Feb 13, 2012 11:22 am

I still havbe this error, which is to bad, cause I would like to try this add'on. Anyway, I have now found my XBMC log which I hope can someone can use to get my problem solved;

http://pastebin.com/ZX05JX6S

Thanks in advance.
usk78dk
 
Posts: 30
Joined: Mon Feb 06, 2012 7:52 am

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby MarkRich » Mon Feb 13, 2012 12:03 pm

I thought the issue was supposed to be fixed, but installing Eldorado's plugin for Project Free TV I believe installed some common files that are needed for 1Channel.
MarkRich
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 219
Joined: Thu Jan 26, 2012 9:39 am
Location: Saint Louis, Missouri

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby roguecube » Mon Feb 13, 2012 1:22 pm

I am also getting script error :( it was working fine until yesterday and i didn't install anything new at all. Running openelec 64bit ion verson.
roguecube
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 13, 2012 1:19 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby tuxen » Mon Feb 13, 2012 3:33 pm

MarkRich wrote:I thought the issue was supposed to be fixed, but installing Eldorado's plugin for Project Free TV I believe installed some common files that are needed for 1Channel.

It is fixed. Don't start a fuss now. :)
Looks like you deleted a module that comes with XBMC in the wrong addons folder.

And to roguecube if it's working one day and not the next, well this is a different issue. Need a log
tuxen
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 05, 2012 12:25 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby Bstrdsmkr » Mon Feb 13, 2012 3:38 pm

ERROR: Error Contents: No module named xbmcvfs


You're running Dharma. Upgrade to Eden b3.
Bstrdsmkr
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1876
Joined: Mon Jan 16, 2012 10:30 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby tuxen » Mon Feb 13, 2012 3:46 pm

Almost right. Heh I'm learning.
tuxen
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1231
Joined: Thu Jan 05, 2012 12:25 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby bevy » Wed Feb 22, 2012 6:01 pm

Im trying to use 1 channel but get script errors when trying to start. Ive tried what i can but with no success. I'm have no skills on a computer so I'd appreciate any help. I use windows 7.
bevy
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 22, 2012 5:26 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby Bstrdsmkr » Wed Feb 22, 2012 6:52 pm

bevy wrote:Im trying to use 1 channel but get script errors when trying to start. Ive tried what i can but with no success. I'm have no skills on a computer so I'd appreciate any help. I use windows 7.


What version of xbmc?
Bstrdsmkr
XBMC HUB TEAM
 
Posts: 1876
Joined: Mon Jan 16, 2012 10:30 pm

Re: "Script failed!" when starting 1Channel.

Postby remops » Tue Feb 28, 2012 8:54 pm

Hi I am having a little problem with also. It does run great on another machine but not this one. And yes I cleaned up the files in the instructions and reinstalled and rebooted. openelec 1.0.2 Dharma

the file truncated log file

18:30:23 T:3021457216 M:1957380096 WARNING: Previous line repeats 3 times.
18:30:23 T:3021457216 M:1957380096 WARNING: GetLabel - Unknown nodetype requested 0
18:30:23 T:2973027184 M:1957380096 WARNING: Create - Unsupported protocol(script) in script://
18:30:28 T:2937564016 M:1955495936 NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
18:30:28 T:2937564016 M:1952026624 NOTICE: Loading sqlite3 as DB engine
18:30:28 T:2937564016 M:1952026624 ERROR: Error Type: <type 'exceptions.NameError'>
18:30:28 T:2937564016 M:1952026624 ERROR: Error Contents: name 'os' is not defined
18:30:28 T:2937564016 M:1952026624 ERROR: Traceback (most recent call last):
File "/storage/.xbmc/addons/plugin.video.1channel/default.py", line 50, in <module>
DB = os.path.join(xbmc.translatePath("special://database"), 'onechannelcache.db')
NameError: name 'os' is not defined
18:30:28 T:3021457216 M:1952026624 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.1channel/
18:30:28 T:3021457216 M:1952026624 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.1channel/) failed
18:30:28 T:3021457216 M:1952026624 WARNING: GetLabel - Unknown nodetype requested 0
18:30:28 T:2973027184 M:1952026624 WARNING: Create - Unsupported protocol(script) in script://


Hopes this helps
Thanks
remops
 
Posts: 6
Joined: Sat Jan 21, 2012 2:10 pm

Next

Return to 1Channel.ch



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest